torstai 5. elokuuta 2010

Hejpodej Lontoosta !!!

omgomgomg !!!! Taa postaus tulee siis suoraan lontoosta, meijan hotellin nettikahvilasta, jonka ma loysin eksymalla taal :D:D nomutsiis taal on aivan IHANAAA <<<<<3333333 love it.
Tanaan oltiin Madame Tussoaudsis, jossa on siis vahasta ja jostai lasikuiduista tehtyi julkkiksii, esim. Brad Pitt, Angelina Jolie, Britney Spears etc etc etc !!! ne on niin aidon nakosii, et ku mun kameras on sellanen et se tunnistaa kasvot, ni se tunnisti ne nuketki !! iha sikahienoi on, suosittelen. Sit mentiin London Eyeen, joka on siis se isoiso Maailmanpyora, ja nahtii myos Big Ben, se kellotorni. Sit vaha kateltii jne. PLUS kaytii syomas Fish&Chipsei :) njam. Eilen oltii Shoppailemas Oxford Street, jalat oli ihan puhki! Ostin Farkut, tallaset siniset pillit, sitte tallasen ehaanan kaulakorun ja viel ehaanamman mekon <3 tnaa ostin sielt Madame Tussoaudsist vaa sellasen Oscar-pystikopion sisustukseen ::::) niinja edellispaivan kaytiin myos Chinatownis, jost ostin niit Onnenkeksei ja sitten kaytii Ripleys BelievieveItOrNot! - museos.


aaww ma oon iha fiiliksis, kuvat tulee ku paasen suomeen...

paipai peipit <3 ps en osaa kayttaa nappis ku ei oo a:ta kahel pisteel tai o:ta kahel pisteel eli aakkosten 2 viimist kirjaint, ja muutenki esim & on seiskan kohal ja muutenki outooo..


nytmoi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moi, kiva kun kommentoit :)
Muistathan olla asiallinen.


Whopaholic