tiistai 22. kesäkuuta 2010

Homeday :-)

Jooeli ihan tällanen kotipäivä tänään, aamupalaksi jäätelöööö :-)
Vaatteina harmaat farkkulegginssit Gina Tricotista ja harmaa SmurffiLOVE huppari Thaimaan Zarasta.
Eilen siis sisustin melkein koko päivän. Ensin täyssiivous, imurointi yms. ja sen jälkeen sisustusta <3 käänsin sängyn kolmeen eri suuntaan, jonka jälkeen totesin että vanha paikka on paras. Sitten tuli uusi vaatekaappi (vihdoin !) joka on siis järkyttävän iso -> 5 ISOA hyllyä, rekkitanko, peili, housuteline + asustelaatikosto. aivan ihana, tosin mun vaatteet ei ihan täytä sitä, mikä on vaan selvä merkki siitä, että mun pitää päästä SHOPPAAMAAN ! Lisäksi löysin meidän varastosta aivan ihanan tuolin, jossa näkyy juuri sopivasti "ajan patina" ja kova käyttö. kuva tulee, kunhan vaan löydän sen piuhan ;))) ja mitäs muuta. Niin, uudet pussilakanat, tuollaset isoruuduliset. HUoneessa tällä hetkellä väreinä Sininen ja valkoinen, sivuväreinä tummanruskea ja vihreä.
Äiti hakee mut noin 16-18 aikoihin, olen siis nyt iskän luona. Äitillä jatkuu sisustaminen vanhan tuolin merkeissä, tarkoitus on maalata ja koristella se sopivaksi mun (äitin luona olevaan) huoneeseen. Perjantaina kävin just Starkissa hakemassa muutavat värikartat ja sabloonamaalausohjeita ja erilaisia sabluunavaihtoehtoja. Että silleen, muhun on nyt iskenyt kauhee
vintage - ja kierrätysinto, jokupäivä joskus ois tarkotus mennä kirpparillekkin, kun sellainen kerran tuohon 4km päähän tuli.
Ainut bad thing on että sinne ei mee pyörätietä, pitäs tiensivuu mennä. Ehk äiti kyyditsee joskus, kun se on sen työmatkan varrella :) kirjottelen sitten taas huomenna, ehkä ja lisäilen niitä kuvia sieltä ruotsista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moi, kiva kun kommentoit :)
Muistathan olla asiallinen.


Whopaholic