maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kotona Tukholmasta.

Olimme siis viimeviikon Tiistaista Perjantaihin Tukholmassa lomalla.
Menimme Ruotsiin Silja Linene iltalähdöllä.
Ensimmäisen päivän aamuna olimme jo noin kuuden seitsemän ajoissa hotellilla, ja söimme aamupalaa, aamupalani siis olii ; luomujugurttia , jonka päällä omenasosetta, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä sekä kuivattuja banaaneja, nam <3 (amiweird ?!)
Nomutta, sitten lähdimme Gamla Staniin, eli vanhaankaupunkiin. Siellä oli ihania pikkuputiikkeja ja pieniä kujia, todella kaunista. Ihania Vintage-kauppojakin oli pari, ja eräs käsityökauppa, josta sain todella kauniita kuvia. (kuvat ovat kotona, laitan kun pääsen sinne. ) Kun kello oli kymmenen yms. menimme kahville ja pullalle :-----D njaammmm! Sieltä vielä kuniinkaanlinnalle, josta huomautus, että koko ruotsi oli täynnä Victoria & Daniel - krääsää (lautasia, astioita, kirjoja, kortteja, purkkeja, tarjottimia, magneetteja,,,,,) Sitten klo 12 lautalla Gröna Lundiin, joka on siis paikallinen tivoli/huvipuisto. Siellä sitten iltakymmeneen asti :-D Loppuenlopuksi siellä oli aika samanlaisia laitteita kuin esimerkiksi Linnanmäellä tai Särkänniemessä.
Siellä oli kyllä jotakin, jota en edes halua suomeen, nimittäin Spökhuset. Hrr !
Se oli siis kummitustalo, jossa käveltiin, ja siellä oli oikeita ihmisiä pelottelemassa, eli kun kävelit siellä, niin joku voi yht äkkiä koskea, kuiskata korvaan tai peläyttää kulman takaa ! EN uskaltanut ite mennä, mutta yksi peläyttelijä innoistui mulle poseeraamaan terassilta :) (kuva onn)
Siinä sitten meni eka pvä. Hotellissa todettiin (aamulla käytiin vaan syömässä) että meille oli annettu Invahuone :.:)) No, eise haitannut, leveemmät paikat ja mulla oli sellanen sänky, jonka saa hieromaan tai vaihettuu asentoo 8D . Toinen päivä SHOPPAILTIINNN!! Käytiin ensin NK:ssa, jossa oli kallista, ymmärrettävää, koska siellä myytiin mm. Ralph Laurenia, Burberryä yms. merkkivaatteita. Mutta hienoja oli :-) Sen jälkeen Gallerien tai Gallerie tai Galleria - nimiseen kauppakeskukseen, josta ostin sitten iihanan hameen ja laukun ( hame Oasis , laukku H&M )
Siellä oli siis jo mun anorektikkokukkarollekkin sopivia hintoja :)
Sitten istuttiin pari tuntia FRIDAYSin terassilla, nauttien juomista & auringosta <3
rusketus tuli <3333
SItten vielä PUMAn kauppaan, jossa ei ollut yhtään HIENOA Saksan jalkkispaitaa.
En sitten ostanu, mutta odotan että se oikea tulee vielä vastaan..
Illalla Siljan toisella laivalla kotiin , sieltä meinasin ostaa WESCin ihqn hupparin, mutta ostinkin sitten kaulakorun :-) jjoo, sitten laiva taas Suomessa ja kotti nukkumaan. PEACE & LOVE . pss. Ruotsalaiset miehet pukeutuu OIKEASTI paljon paremmin kun suomalaiset, ne on tyylikkäit hei ! iha siit 5v><100v välil kaikki pukeutuu hyvin. ja naiset ah <3 (niitten pukeutuminen siiiiss !!!!! :D)

kuvat tulee kun on tullakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moi, kiva kun kommentoit :)
Muistathan olla asiallinen.


Whopaholic